Testreszabás – széleskörű lehetőségek

A HanwhaTechM a hosszesztergáinak fejlesztésénél mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy a gépek minél nagyobb mértékben testreszabhatóak legyenek a speciális opcióknak köszönhetően. Ennek jegyében az új generációs esztergák fejlesztésénél számos új opciót vezettek be a már meglévő lehetőségek mellé. Ilyen új lehetőség, hogy mind a keresztirányú, mind az ellenorsó mellett található fúró-maró egységek további hajtott szerszámokkal bővíthetők, illetve a hátsóoldali hajtott szerszámok is kaphatók belső hűtési lehetőséggel.

A Hanwha magyarországi márkakereskedés célkitűzései

Az elmúlt években a Hanwha jelentős piaci növekedést ért el. Számos európai országban, vezető szerepet tölt be Németországban és Svájcban, Olaszországban pedig a tavalyi évben már piacvezető is lett.

A cél a magyar piacon is hasonló eredmények elérése, amelynek érdekében a hivatalos magyarországi képviselő 2017. április 1-jétől, az Origo CNC Kft. szoros együttműködésben dolgozik a Hanwha európai központjával.

Mind a gyártó, mind cégünk egyik fő célja, hogy maximális támogatást nyújtson a vevőinek akár komplex projektekről, akár egyszerűbb feladatokról van szó.

Keressen Bennünket bizalommal!