Hagyományos, és CNC megmunkáló központok, marógépek, esztergák átvizsgálása, bemérése, szervizelése, időszakos karbantartása, felújítása

Márka és vezérlő típustól függetlenül közel 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésre a szerszámgépek szervizigénye esetén. Minden általunk elvégzett munka esetén garanciát vállalunk.

Célunk, hogy a legjobb minőségű és ár-érték arányú szerviz szolgáltatást biztosítsuk Ügyfeleink részére.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink nagy hangsúlyt fektessenek a megelőző karbantartások elvégzésére, ezzel biztosítva a gépek megfelelő üzemi állapotát, megelőzve az esetleges, nagyobb költséggel járó meghibásodásokat, melyek nem csak a magas alkatrészárak, de a termelés kiesése által is nagy károkat okozhatnak. A rendszeres karbantartás végső soron biztosítja a gép hosszabb élettartamát is.

 

Szerviz, karbantartás
Telepítés, betanítás
Állapotfelmérés, diagnosztika
Darabra állás, technologizálás
Teljes gépfelújítás
Automatizálás
Tanfolyamok szervezése, lebonyolítása
Megelőző karbantartás
Szaktanácsadás

CNC alkatrészek értékesítése

A szerszámgépeink értékesítésével, karbantartásával, illetve javításával egyidejűleg  megfelelő kiegészítőket, szerszámokat és technológiai támogatást, valamint kezelői és programozási tréningeket biztosítunk Ügyfeleink részére.

Ügyfeleinknek a pótalkatrészek ellátása kedvező áron és rövid időn belül történik. Törekszünk a legjobb áron beszerezni az alkatrészeket ebben segítenek szervizeseink (3 fő szerviz + 2 fő oktató + 2 fő alvállalkozó) több mint 15 éves tapasztalata.

Szerviz bejelentő